top of page
Bryllupskjøring Stavanger.jpg

BRYLLUPSKJØRING

Lag et minne for livet!
Lei en limousin til bryllupet!

En limousin på bryllupsdagen gjør denne spesielle dagen enda mer magisk og uforglemmelig.

Det er et av livets store øyeblikk som skal både markeres og minnes på beste måte. Vi hos Rogaland Limousin vil gjerne gjøre vårt til at bryllupet deres blir en opplevelse for livet ved å tilby eksklusiv bryllupskjøring i en av våre limousiner.

Klassisk eller nostalgisk

Både vår Chrysler 300c og Excalibur limousiner er perfekte som bryllupsbil. Begge disse bilene er såkalte stretch limousiner som er både romslige og komfortable. Dette er spesielt praktisk hvis brudekjolen har et langt slør. Det er nok plass til at selv en stor brudekjole ikke kommer i klem eller krølles men forblir like perfekt. 

Limousin bryllup.png

Vår Chrysler Limousine er en virkelig elegant klassiker Det er ikke tilfeldig at mange velger denne limousinen som bryllupsbil!

Lincoln limousin-sort.jpg

Denne klassiske limousinen er selve symbolet på limousinestyling og kan brukes til alle slags anledninger. 

Vi tilpasser slik dere ønsker

Vi vet at hvert par er unike i sine ønsker, forventninger og budsjett. Vårt mål er å hjelpe dere med å velge riktig kjøretøy og bryllupspakke for akkurat deres ønsker og behov. Prisen for å leie bryllupsbilen er basert på hvor lenge dere trenger den. Det er viktig at dere setter av nok tid.

Som regel er bryllupsbilen en attraksjon i seg selv men vi kan stille med silkebånd, blomster eller annen dekorering. Vi kan også være behjelpelig med egen fotograf.

I vår grunnpakke står vi klar med ventende limousin når dere kommer ut av kirka eller rådhuset. Mens dere lener dere tilbake i komfortable skinnseter og nyter uforglemmelig luksus transporterer vi dere til festlokalet eller annen ønsket destinasjon. Det blir servert champagne eller annen drikke under kjøreturen.

Priser bryllupsbil

Grunnpakke 2 timer: 5990,-

Grunnpakke 3 timer: 7990,-

Bryllupsbilen kan brukes til flere ting på den store dagen. Ta kontakt eller benytt vårt bestillings skjema for å høre mer om hva vi kan tilby!

bottom of page