top of page
City cruising limousin stavanger-1_edited.jpg

CITY CRUISING

Opplev nærområdet med vår City Cruising!

Nå kan du lene deg tilbake i skinnsofaen i en av våre luksuriøse limousiner og nyte vårt nye sightseeing-konsept City Cruising. Bli med på en uformell sightseeing tur i nærområdet mens du unner deg både komfort og luksus i en av våre limousiner.

Hver tur tar maks 6 personer og det er en billett pr. person.

City Cruising Stavanger

Opplev Stavanger og omegn på helt en ny måte med vår City Cruising. Vi tar deg med på en uformell sightseeing tur i nærområdet mens du unner deg både komfort og luksus i en av våre limousiner.

Du kan bestille plass enten alene eller sammen med flere. Bilene har 8 seteplasser, men vi legger opp til at alle passasjerer skal ha det ekstra komfortabelt, slik at hver tur tar maks 6 personer, og du bestiller en plass pr. person.

Turen starter i v/Fisketorget i Stavanger Sentrum hvor vi først cruiser rundt i sentrum, så følger vi Madlaveien ut av sentrum til Hafrsfjord med Sverd i Fjell og Jernaldergården på Ullandhaug som populære severdigheter. Turen fortsetter over Våland tilbake til sentrum.

Varighet ca. 1 time. (se kart for detaljer)

Er dere flere som reiser sammen som gruppe/familie kan vi også lage eget opplegg for dere. Ta gjerne kontakt med oss om dine ønsker/behov!

Pris pr. sete/person: 799,-

Limousin stavanger

Klikk på kartet for større bilde

KAMPANJEPRIS!

NÅ 599,- pr sete/person

Ja takk, jeg vil gjerne reservere plass på neste City Cruising.

Takk for din bestilling!

bottom of page